Studio. Ho's Roam Into The Lake Clinic Waiting Area

Studio. Ho Designs The Roam Into The Lake Clinic Waiting Area

Studio. Ho, the author of the awarded work Studio. Ho's Roam Into The Lake Clinic Waiting Area says, Trying to break the impression of existing waiting area, extending the level of the space and transform the waiting mood; could have more possible not just waiting and transition. Interlace the sunlight and shadow in the lake to constitute the mildness between the people and the space. Combine the black iron mesh with the linear, point light sources and fire sprinkler systems.Appear geometric segmentation half-perspective ceiling.When light through the black mesh make the space misplaced,just like we sometimes under the shadow of the trees, sometimes looking the sunlight under the lake water..

Studio. Ho's Roam Into The Lake Clinic Waiting Area Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49524

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DZGN Design Blog homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2019 DZGN Design Blog - dzgn.org - All Articles