Office by Studio Sklim

Studio Sklim Exhibits The Verdant Spine Office Office

Studio Sklim, the lead designer of the award winning project Office by Studio Sklim demonstrates, A biophilic work environment was envisaged for a law firm in Singapore. A verdant spine anchors the spatial organisation of the office inspired by both natural landforms and vernacular forms/materials. This linear architectural datum incorporates storage, shelving, printing station, a meeting niche and an overhanging arch of flora in one compact element, enabling an efficient workflow amongst the different work spheres. The aesthetics of the greenery draws inspiration from the tropical rainforest and was intentionally designed to be on the wild side, reflective of the flora in this region. .

Office by Studio Sklim Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=83703

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DZGN Design Blog homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2019 DZGN Design Blog - dzgn.org - All Articles