Paediatric Clinic:primecare Paediatric Wellness Centre by Vstudio Limited

Vstudio Limited Demonstrates The Primecare Paediatric Wellness Centre Paediatric Clinic

Vstudio Limited, the creative mind behind the award winning work Paediatric Clinic by Vstudio Limited spells out, Comfort is the touchstone of design in this airy paediatric clinic. The selection of materials & colour throughout the clinic emphasise openness; glass & wooden slats bring ample light into reception where new born area behind enjoy the seaview. The extensive use of soft hues and natural texture instills a sense of calmness. The wooden slat walls are oriented vertically to add height and enhance spaciousness. Upon entering, visitors are greeted with a commodious reception, unaware that the consultation room is just to their side, concealed behind a door that blends seamlessly into the walls..

Paediatric Clinic:primecare Paediatric Wellness Centre by Vstudio Limited Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=81052

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DZGN Design Blog homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2019 DZGN Design Blog - dzgn.org - All Articles