Residential House by Louie Shum

Louie Shum Demonstrates The The Playhouse Residential House

Louie Shum, the maker of the awarded project Award Winning The Playhouse Residential House explains, The Playhouse, a 6000-square feet, two-level apartment, is situated in a typical Hong Kong industrial building. Our client wants us to transform the space into a private hideaway for parties at the lower level and as a vacation home on the upper level. Recreated into an industrial loft, the materials have been carefully sourced worldwide. Aged Italian brick tiles, blacken steel I-beams and cement panels throughout complete the retro rustic atmosphere of a New York-style loft. .

Residential House by Louie Shum Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50090

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DZGN Design Blog homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2017 DZGN Design Blog - dzgn.org - All Articles